Muzikom i rečima za pomoć ugroženima od poplava

Donesite knjige u Leilu, a onda pohitajte u Jazz bar Centar, gde isto možete da donesete knjige, ali i da pomognete ugroženima samom kupovinom karte.

Redakcija Kultur!Kokoške u saradnji sa muzičkom prodavnicom i barom Leila organizuje prikupljanje knjiga, stripova, časopisa, slikovnica i bojanki namenjenih prekraćivanju teških trenutaka neizvesnosti koje sada proživljavaju hiljade ljudi iz poplavljenih područja. Sav štampan materijal koji ste u mogućnosti da donirate, možete doneti u bar Leila u Ulici Kralja Petra 41 u nedelju, 25. maja od 14 do 22 časa. Dobrodošla su izdanja kako za decu, tako i za odrasle, i ona će sutradan biti odnesena u prihvatne centre širom Beograda.

kaver LEILA

Kasnije istog dana, sa početkom u 20 časova, prikupljaćemo štampani materijal i u Jazz baru Centar (Knez Mihailova 6), u sklopu događaja Muzikom i rečju za pomoć ugroženima. Tamo će beogradski bendovi Quarterbuzz, Went, The Superpowerless Superheroes i Late for Coffee održati svirku, a članovi Umetničke inicijative Kravatisti čitati svoju poeziju i prozu. Cena ulaznice za večernji događaj je 200 dinara, a sav prihod biće doniran Crvenom krstu.

LFC

 

Među onima koji će sa poezijom i prozom nastupiti u otvaranju dešavanja u Jazz Bar Centar naći će se i vaši omiljeni članovi redakcije !Kokoške: Milica Naumoska, Anja Anđelković i Anja Zlatović. Za kvalitet muzike koja će uslediti takođe garantuje !Kokoška: ako kliknete na simpatično obojene nazive bendova iznad, bićete odvedeni na intervjue sa njihovim članovima koje smo obavljali u toku prethodne godine. Ukratko, vaša će humanost biti nagrađena posve vrsnom umetnošću, i druženjem sa posve vrsnim ljudima.

Vidimo se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *