Šta je Kultur!Kokoška?

Kultur!Kokoška je besplatan online magazin o umetnosti, nauci, pop-kulturi, književnosti i svemu drugom što njenoj redakciji zabavi um.

Cilj magazina je da učestvuje i pripomogne u kulturnom podizanju na noge u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji, da usput ukaže na zanimljivo i nedovoljno poznato, i krezubo se nasmeje represivnom i regresivnom u lice.

Ako ste mladi na bilo koji način, ako vas istinski zanimaju pop-kultura, književnost, film, pozorište, performans, arhitektura, rđavo stanje u muzejima i zatvorima, oslobađanje umetničkog prostora, i tako dalje, i tome podobno – dođite nam; želimo da zajedno radimo na informisanju o zagubljenom, kvalitetnom i zabavnom.

 

Redakcija

Glavna i odgovorna urednica: Anja Anđelković andjelkovic[@]kulturkokoska.rs

Lektori: Tamara Ereš i Ivana Matić

Osnivač i tehničar: Nuša Babić nusa.babic[@]kulturkokoska.rs

Odnosi sa javnošću: Pavle Pavičić mediji[@]kulturkokoska.rs

Fejsbuk community menadžer: Biljana Milanović

Twitter: Andrija Mihajlović

InstagramBiljana Milanović

Grafički dizajn: Aleksandra AndonovskaIvana Adamović, Marija Mladenović i Miloš Bogdanović

 

Još informacija

Za sva pitanja u vezi sa magazinom, saradnjom, medijskim sponzorstvom i daljim planovima možete se obratiti na mejl redakcije [redakcija@kulturkokoska.rs] – odgovaramo hitro i planiramo mnogo.

Ako vam ovde nije dovoljno !Kokoške, priklonite nam se na Fejsbuku, gde s divljim entuzijazmom izveštavamo o odabranim dešavanjima, projekcijama filmova, značajnim mrtvim ljudima i  zabavnim kreativnim poduhvatima rasutim po Internetu.

Redakcija KULTUR!KOKOŠKE